Thermolift

Thermolift

Het effect van injectables en derma-fillers zonder naald.
Therma-Lift is dé nieuwe ontwikkeling in anti-ageing behandelingen en verstevigt direct en zichtbaar uw huid.
Het maakt de huid strakker, compacter, geeft volume aan verslapt weefsel terug en geeft uw huid een stralende tint.

Hoe werkt Therma-lift?

Therma-Lift maakt gebruik van hoogfrequente, energierijke radiogolven die onder de huid tegen de collageen en elastine vezels botsen. Dit resulteert in sterke warmteontwikkeling die collageen en elastine weefsel verstevigen en hun metabolisme activeren. De warmteontwikkeling vindt alleen diep in de huid plaats en niet aan de opperhuid of Dermis. Na de Therma-Age-Lift behandeling wordt de huid sterk gekoeld middels een koelings gel.

Naarmate de huid ouder wordt, gaan de collageenvezels in de huid zich onderling verbinden. Hierdoor ontstaan o.a. rimpels en huidverslapping. 
De Thermalift zorgt ervoor dat de opbouwcellen van het collageen actief worden en nieuwe collageen en elastine aanmaken.

De Thermalift is geschikt voor iedereen. De nog jeugdige huid heeft aan één behandeling voldoende, de rijpere huid vraagt om 4 tot 6 behandelingen kort achter elkaar voor een goed resultaat. 

De Thermalift is géén facelift maar het verricht wel wonderen. Het verstevigt de huid zichtbaar al na één behandeling en het  resultaat blijft lang aanwezig. Voor onderhuid is een behandeling in de 4 tot 8 weken aan te raden.

De Thermalift zorgt buiten de belangrijkste functie, de collageen aanmaak en het ontrafelen daarvan. Tevens zorgt ook voor een betere stofwisseling en verwijdert daardoor afvalstoffen. Dit wordt veroorzaakt door de diep doordringende werking van de Thermalift.

De warmte die de Thermalift produceert zorgt dat diep in het weefsel  de bloedcirculatie wordt bevorderd. Door deze verbeterde functies wordt de huid van binnenuit  gereinigd van afvalslakken en het werkt detoxend. Tevens worden de huidporiën fijner.

  • Body
  • Buik
  • Handen
  • Benen
  • Gezicht.